...
      Gépi földmunka

      Bontás, épületbontás

      Hulladékkezelés

      Alapozás, árokásás

      Csatornázás

      Tereprendezés

      Konténeres sittszállítás

      Térkövezés

      Parkolóépítés

      Nehézgép szállítás

      Közúti teherszállítás


      Blog

      Jármű tesztek

      Így dolgozunk


      Új Széchenyi terv

      Új Magyarország

  Nyitólap / Szolgáltatásaink / Épületbontás
  Épületbontás, speciális bontás
MI NEM ROMBOLUNK, HANEM BONTUNK!Mindenkor a legfontosabb a balesetveszély illetve a bontást övező környezet megóvása a baleset elkerülése. Ezért fontos, hogy bontsunk és ne romboljunk! Munkánkat tervezetten végezzük!

Különösen fontos szabály épületek illetve műtárgyak bontása esetén, borulásveszély kiküszöbölése, erre létező technológiával, mint például a falazat ellentámasztása zsaluzattal vagy feszített kötélzettel.

A bontás anyagszerkezetétől, méretétől függő biztosítást és védelmet biztosítunk. Fontos öreg téglaépületek bontása közben por illetve száraz szállóanyag lekötése locsolással.

Épület bontás feladathoz illő technológiával, akár csendes beton roppantássl is

Miben segíthetünk még Önnek a bontás mellett?

A épületbontás mellett, jó néhány olyan munkát is el kell végezni, melyek a szakszerű, törvényileg meghatározott és biztonságos bontáshoz szükségesek, így a bontási munkálatok tervezése, bontási engedélyek beszerzése, bontási terv elkészítése, közművek lekötése (a gáz, és az elektromos fogyasztás engedélyköteles), továbbá az épületet illetve a környezetét övező fák eltávolítása (ha szükséges és lehetséges).
Segíthetünk ideiglenes mérőhelyek kialakításában is, mint víz illetve elektromos fogyasztóhely. Biztosítjuk teljes körűen a bontandó tárgy (tégla, beton, aszfalt stb.) anyagok szakszerű elhelyezését, anyagtípusának megfelelően. Igény szerint, helyszínen való anyagkezelést is megvalósítunk, újrahasznosítás céljából, mint a haszonanyag szelektálás, tégla szelektálása, beton darálása, igény szerinti opciónként.

Szállítási kapacitásunk nyerges billencs, konténeres és multiliftes szállító tehergépkocsikkal biztosítunk, a munkának és a szállítandó anyagnak leginkább megfelelő járművel.

Bontást végző technológiai eszközeink lentebb kapacitásaink címszó alatt megtalálja.

Gépeinkkel tudunk vállalni törőzéses, roppantásos munkálatokat, betontörést is mely téren sokéves gyakorlattal rendelkezünk .
Fontos számunkra, hogy a megrendelő a pontos és gyors kiszolgálásban részesüljön.

SPECIÁLIS BONTÁS

A speciális bontások körébe sorolható, az acélcsarnokok, acélváz szerkezetű csarnokok, vas-beton szerkezetű épületek bontása, melyet lángvágásos technológiával, törőzéssel és roppantásos technológiával végzünk.

Munkáink során a speciálisnak mondható bontások esetében a környezetkímélő megoldások, a biztonság mellett ugyancsak kiemelt szereppel bírnak.

Pormentes bontás, üzemelő gyártócsarnok belsejében!

Épület bontás feladathoz illő technológiával, akár csendes beton roppantássl is

FELESLEGES ÉPÜLETEK BONTÁSA, UTAK BONTÁSA
Meglévő már nem kívánt épület vagy műtárgyak, szakszerű szétszedése-bontása kézi-gépi segédlettel, szisztematikus folyamatban. Csapatunk, a bontás alá tartozó feladatokat tervezéssel végzi a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb munkákig, így a legkülönfélébb anyagokból és módon készült épületek bontásától kezdve, az elavult nem kívánt felületek burkolatok illetve fürdőszobai kiegészítők gépészetek eltávolításáig.

Munkáinkat a mögöttünk álló bontási referenciák mennyisége és a egy évtizedes tapasztalat által bátran kijelenthetjük, hogy a " bontás szakértői " vagyunk.

Részleges, teljes, vagy felújításhoz szükséges bontást végzünk:

- alaptestek bontása
- térburkolatok bontása
- járdák bontása
- betonelemek bontása
- hidak, alagutak bontása
- közművek bontása
- csarnokok bontása
- ipari épületek bontása
- ipartelepek komplett bontása

Épület bontás feladathoz illő technológiával, akár csendes beton roppantássl is


beton roppantás "csendes" bontás

A keletkezett bontási törmeléket kezeljük, újrahasznosítjuk hivatalos engedélyel és technológiával rendelkezünk!

Kérésre megoldjuk a törmelék kitermelését, elszállítását, újrahasznosítását kompletten egy kézből!